Over Studio DeZe

Leuk om je hier te ontmoeten. Mijn naam is Evelyn, geboren (1972) en getogen in Roermond, maar met een tikkeltje Zeeuws bloed in de aderen. Mijn basis ligt bij het grafisch vormgeven. Ik vind het heerlijk te werken met vormen, materialen en kleuren. De invloed van het grafisch vormgeven zie je terug in het werk dat ik maak. Ik werk graag met patronen in zwart-wit en natuurlijke tinten en zeker niet met teveel tierlantijnen.

Hoewel ik ook nog graag met Photoshop werk, ben ik me steeds meer gaan richten op het vormgeven van gebruikte materialen. Werken met de handen geeft me meer voldoening dan het werk achter de computer. En heel belangrijk en uitdagend vind ik het om materialen te hergebruiken. Ik hoop dat ik zo de afvalberg kan verminderen en tegelijk de wereld een beetje mooier maak.

Ik hoop dat je van mijn ideeën geniet!

Kijk op je gemak rond en wees niet verlegen en stuur een berichtje als je vragen hebt.

Wil je op de hoogte blijven dan kun je me volgen op facebook.

Het mooie van zelfgemaakt is natuurlijk ook dat ik iets op maat, met een bepaald thema of kleur kan maken. Laat het me maar weten…

Wat maakt Studio DeZe?

Duurzaam shoppen

Home