Workshop

Even een heerlijk moment voor jezelf, iets nieuws leren en gezellig samen zijn met vriendinnen? Ik wil mijn creativiteit graag met je delen. Ik vind het leuk als je langskomt in Lerop (vlakbij Roermond), dan gaan we samen aan de slag.

Zijn er geen data gepland of komen de geplande data jou niet goed uit? Met minimaal 3 personen plan je je eigen workshopmiddag of -avond en kunnen we samen een datum prikken.

Op aanvraag kunnen workshops ook op locatie gegeven worden en kom ik naar je toe met mijn spullen. Het minimaal aantal deelnemers is 3 personen.

Op dit moment kun je kiezen uit de workshop Lightbox. Hieronder daarover alle informatie.

.

.

Workshop Lightbox

Tijdens deze workshop maak je een lightbox met je eigen persoonlijke tekst. Dit kan een woord of korte spreuk zijn, maar ook bijvoorbeeld de naam van je kindje.
Je bereidt de workshop thuis al voor door een ontwerpje te maken van je tekst. De ruimte die hiervoor beschikbaar is: 18 x 29 cm. Dit kan staand of liggend zijn. Heb je een ontwerp klaar? Neem deze dan op papier en in 2-voud mee naar de workshop. Is dit te lastig? Je kunt ook iets uitzoeken uit mijn voorbeelden..

De lightbox heeft een afmeting van 20 x 30 cm, heeft led-lampjes en thuis kun je hem ergens neerzetten of aan de muur hangen.

De workshop duurt 2,5 tot 3 uur en is inclusief alle materialen en een pot thee of koffie met iets lekkers. De kosten hiervoor zijn 28.50 euro per persoon.

Er zijn geen data gepland, maar met minimaal 3 personen kunnen we een datum prikken voor een workshopmiddag of -avond.

Opgeven en info over een geschikte datum kan met een mailtje naar studiodeze@kpnmail.nl